1. Holte Gruppe

Kontakt

Email: 
Adresse: 

Havarthigården
Havarthivej 6
2840 Holte

Gruppe2015

1. Holte Gruppe

Har du lyst til at få gode oplevelser i naturen og få venner for livet, så kom til os i 1. Holte gruppe.

1. Holte gruppe er medlem af DDS (Det Danske spejderkorps), som også er kendt som de blå spejdere.

Vi er en gruppe på ca. 120 medlemmer og har eksisteret siden 1923. Vores hytte ligger på Havarthigaarden i Holte lige op ad Kirkeskoven, som naturligt danner grundlaget for nogle super spejderoplevelser.

I DDS opdeler man spejderne i grene efter alders- /klassetrin. Du kan læse mere om grenens aktiviter andet sted på denne hjemmeside (mini, junior, trop og klan).

Gruppen har aktive grene i følgende aldere:

  • Mini: 8-10 år (2.-3. klasse)
  • Junior: 10-12 år (4.-5. klasse)
  • Trop: 12-16 år (6.-9. klasse)
  • Klan: 16-23 år

I 1. Holte er vi stolte af den store forældreopbakning vi har i gruppen. Den er vigtig for at gruppen kan løbe rundt og for at lederne kan give spejderne nogle gode spejderoplevelser. Lederne og styrelsen vil derfor til tider bede om hjælp fra forældrene, og vi håber at forældrene fortsat vil hjælpe til. På den måde kan vi alle gøre vores til, at spejderne får nogle fantastiske oplevelser, som de kan tage med sig og forhåbentlig huske resten af livet.

Hvis du er interesseret i at blive medlem af 1. Holte, eller har andre spørgsmål skal du være velkommen til at skrive en mail til vores gruppeleder eller en af de grenansvarlige ledere:

Gruppeleder:  gl(at)1holte.dk
Minileder: ml(at)1holte.dk
Juniorleder. jl(at)1holte.dk
Tropsleder: tl(at)1holte.dk
Klanleder: kl(at)1holte.dk